hmm zajímavé:-) líbí se mi ten dusot kopyt a tak..já koně normálně nerada..ale jako bych to viděla:-) jako by se mi lepil prach do vlasů:-)
31.12.2008 20:59:00 | Lady Carmila
Nenajdu tak výstižná slova - chápu do hloubky, co říkáš... ledově smutné, co patří do života - jako zima...k roku...ST!
30.12.2008 18:39:00 | Veselý Drak
V rámci kolegiálního ocenění samozřejmě ST. Jako čtenáře mě ta báseň nesmírně oslovila a považuji ji za nádhernou a velmi sympatickou. Vybavily se mi vzpomínky na mého dědečka, který mluvil podobně... statečně.
29.12.2008 22:48:00 | Tygropes
Báseň je působivá, myšlenková a čtivá... mám lehce smíšený pocit. ST! za obsah.
29.12.2008 16:23:00 | NikitaNikaT.
Poutníci..jak já miluji to putování jako za starých časů..put' - rusky cesta...
Průvod náš ať ochrání Bůh, veselou mysl ať má každý kdo snad pochopil blíž žalmy těch co nesou vlastní kříž!
S Pánem Bohem :-)
29.12.2008 11:55:00 | Chancer