Anotace: žáná báseň... výčet myšlenek
číší z toho... pro mě takový zvláštní klid, nejsem šaman- nekouřím -nepiju..ale když to tak čtu, zkusila bych:D.. ať je to dál tak pěkné, čtivé..i v novém roce 2009.
01.01.2009 18:47:00 | Barunka=o)
Přijde mi, že u tebe je skoro jedno, jestli je to jen myšlenkové, nebo je to volný rým... protože obojí má své velké kouzlo:)
29.12.2008 11:55:00 | rry-cussete