Karty si na zemi rozkládám...
Anotace: Blížící se konec roku a přede mnou více otázek než odpovědí.
Karty si na zemi rozkládám
při svitu svíček
chci znát
chci být připravena
pro budoucnost
*karta lásky*
tak jako pokaždé
*karta mladého muže*
Vzdát se hrdosti
a prosit o lásku malíře?
*karta staršího muže*
Podlehnout tomu, jenž po mě touží
pánu v černé košili?
*karta rozcestí*
Tak kterou cestou se dát,
abych nemusela litovat?
Zářící luno,
střež kroky mé ve dnech příštích,
dodej mi síly.
...brzy bude rozhodnuto...
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Holis, Agniezka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)