Sedím tu sama,
slzy mi kanou,
tak jako z rána
a nepřestanou.
Zbraň smrtící,
držím v ruce,
srdce mé bušící,
buší tak prudce.
Člověk si moc pozdě uvědomuje to, co si měl uvědomit dřív. Ale nejsem v tom jediná...
03.01.2009 23:11:00 | januve