Rozmluva s Novým rokem
Anotace: Na konci každého roku bilancuji a mudruji. Z obavy, že ten Nový bude horší si ho ani nepřeji :-)))
S Novým rokem nové věci
- staré by mi stačily.
Těch nových se trochu bojím...
Budou špatné? Budou dobré?
To zjistím až za chvíli.
Chtěla bych Tě poprosit Nový roku
co k nám přijdeš:
K trpícím buď hodnější
k těm zlým trochu přísnější.
Spěchajícím rychlost uber
ať maj život krásnější.
Ať jsme všichni hodně zdrávi
ať jsme k sobě slušnější
ať nás v lásce nezastaví
naše zloba včerejší.
Rozdávejme pohlazení
častěji než pohlavky
nedopustme ponížení
polykejme nadávky.
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, ona, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)