Ráno
Anotace: Ráno, které mi nebylo dáno
Probouzím se každé ráno,
ale nikoli, jako dítko rádo.
Sotva otevřu rozespalé oči,
už se to se mnou všechno točí.
Jenže já nechci tenhle pocit,
proč to musí teda takhle zkončit?
Chci mít také štastné ráno,
ale to mi asi nebylo dáno.
Komentáře (0)