Vzpomínání
Anotace: asi ve stylu "Můjmilýdeníčku", jak říká melancholik.
Krmím kachny u vody
zatím plná pohody
než soumrak padne na víčka
kde je moje holčička?
Někde v dáli, oči pálí
vkrádá se tam slzička.
Nejsem silná, to je zdání
připravte se na zklamání
jako včera, tak i dnes
tiše volám SOS.
Smutek padá na duši
to se přece nesluší.
Takhle se to nedělá
a tak tedy zvesela
poručíme větru dešti
bude pršet, bude vát.
Už mi z toho hlava třeští
přestanu už vzpomínat.
Sotva do baráku vtančím
už si zpívám, už si jančím
všeho mám, co hrdlo ráčí
o co tady vlastně kráčí?
Tak buď ksakru veselá
to všem radost udělá.
Tak se snažím, tak si žiju
vařím, peču, peru, myju
pak si sama vyjdu ven
víkend budiž pozdraven!
A až vyprší můj čas
vrátím se k vám domů zas.
Přečteno 443x
Tipy 23
Poslední tipující: Emma Kulíková, vodnař, BArBArKO, Agniezka, labuť, Bíša, Holis, toužím.jít.dál, Zasr. romantik, jedam, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)