Duha
Pořád o tom píšu,
bloudím v jednom kruhu.
Je to jako vidět jednu
nekonečnou duhu.
Můžeš koukat, hltat půvab,
nasávat tu krásu.
A pak, když zmizí, teprv zjistíš,
jak málo jsi měl času.
Ztratila se, není duha
což k žalozpěvu vyzývá,
pač šance, že za přijde druhá,
je víceméně mizivá.
Přečteno 549x
Tipy 8
Poslední tipující: Heavy, boruvka175, Agniezka, páááááááá, slečna Nefertiti, Yves
Komentáře (3)
Komentujících (3)