šaty
Anotace: Nikdy mi nešlo skládat, ale poslední době je to tragédie.
Někdo přestal příst
Mojí niť života.
Nedalo se tedy šít,
A mě zůstala má nahota.
Před tím sem měl nádherný šaty,
Které mi každý záviděl.
Od hlavy až po paty,
Místa prázdný nikdo neviděl.
Moderní životní styly,
Se u mne míchaly.
Všechny barvy co mě kryly,
Až vlasy hrůzou vstávaly.
Dnes sem v Adamově rouchu,
A před všemi se stydím.
Dokonce i mouchu,
Na sebe přistávat vidím.
Hluboko sem padl,
Protože sem na svou osobu velký nároky kladl.
A možná i trochu zestárl.
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: hezule, Douša, Bíša, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)