Opijou naše životy
Anotace: nějak k tomu nemám anotaci.......
Tohle toužení
Utajené by zůstat mělo
Mlhočivé soužení
Kterým odhaluji svoje tělo
Melodie modlícího se srdce
Zní mi stále v uších
Vznáší se vzduchem tak lehce
Proplouvá v našich duších
Čokoládové pokušení
Palačinka s chutí dnešků
Hříšné porušení
Svlékání svršků
Vodka, co opije naše životy
Nebudou o sobě vědět
Budeme vnímat jen stínů mihoty
Které vedle nás budou sedět
Jazzové písně zní místností
Vyplnují ticho spálené
Nesmířím se ani s jedinou stížností
Srdceryvné tóny jsou už nějak vzdálené
Místností se plazí chlad
Jako dlouhý slizký had
Pokořuje naše světy
Zakrývá nám naše vysněné mety
Začíná syčet
Děsí mě to
Začínám křičet
„Mrzí mě to!“
Přečteno 344x
Tipy 25
Poslední tipující: Lachailla, Vlk v rouše, snupicek, Tacca, ringil-suky, Faileen, labuť, Bíša, Holis, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)