Anotace: Inspirováno jedním takovým básníkem...
To je přesně to, co mám rád. Zkoušel jsem ti dát ST dvakrát, ale nešlo to.
30.12.2008 09:56:00 | Zasr. romantik
Básenka je pro mne černá... ale myslím si, že na věku nezáleží, spíš je to o člověku, jeho myšlenkách... já vím, také o zdraví, které už nikdo nikdy nevrátí.
29.12.2008 23:22:00 | NikitaNikaT.
nejsi skeptik že jo...ale humorista velikej:-)))
mě třeba zítra přejede vlak
no co může to být tak...:-)
29.12.2008 19:59:00 | Mbonita