Anotace: ....takovy pozastaveni...
a někdo si jen nalhává že si nelže.... je to hnus ten pocit, že nedokážeš bejt upřímná ani sama k sobě, ani k někou na kom ti záleží nebo ko je v tvý bezprostřední blízkosti a měl by to vědět...
29.12.2008 20:42:00 | stmivani.na.lepsi.casy