Un chanson
Anotace: sonet pravdou-jdoucí od duše přímo k srdci :-)
***
V očích dokořán
- v branách do duší
plují tisíce lodí,
v sadech, kde se plodí
portraity. Moře, co usuší
nad sto - Tvůj katamarán -
blankytných slz
planého štěstí.
A promění trs
neřestí
v portské víno.
V očích dokořán...
V očích dokořán...
...opijí se víčka.
Komentáře (4)
Komentujících (4)