Anotace: nejvíc ubližujeme těm, co máme nejvíc rádi...
ST,první části, druhé T, tak jak to udělat?
četl sem to asi 3x jen protože se to čte dobře, takže ST
02.02.2009 17:15:00 | tooc
Velice povedené..myšlenka vystižená krásnými slovy..co víc si přát? Co víc chtít..
30.12.2008 10:12:00 | Netty de Touvenell
Vím, že nevíš, co chceš. Ale nepřestávej se snažit, abys to jednou dostala.
30.12.2008 09:43:00 | Zasr. romantik
Já upe souhlasim s tim, co máš v anotaci. Už před časem jsem si řikala, že třeba rodiče máme obyčejně ze všech lidí nejradši, a přesto jen na málokoho jsme voprsklejší a míň uctivý, než občas právě na ně.
29.12.2008 22:38:00 | kdosi
...někdy jen zkrátka potřebujeme být sami...aby se nám opětovně zastesklo po vůni na polštáři...
29.12.2008 22:21:00 | Lorraine