Oheň
Anotace: .....vůbec to neni to co bych rád
Jeden tak vesele
v krbu si hoří.
Druhý zas zběsile
životy boří.
Často nás zahřeje,
zažene zimu.
Jindy nás bez citů
udusí v dýmu.
Radostně rozdává,
ale rád taky bere.
Třeba když ze chřtánu
sopky se dere.
Bez lítosti,bez smutku
se krajinou valí.
Za sebou všechno do kabátu,
z prachu a smrti,zahalí.
Je dobrým sluhou,
však pán je nic moc.
Tak držme ho na uzdě,
tu jeho moc.
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Flamy, NikitaNikaT., fialová, WAYWARD, Polik
Komentáře (2)
Komentujících (2)