Stárneme ...
Anotace: ... všichni, jen ti, co umí, stárnou krásně.
-
Plameny v noci,
a zbytky žáru.
Stárnu... Já vím.
Na lásku seru.
Plameny v noci,
moje je vina.
Stárnu... A Ty?
Ty nejsi jiná.
Plameny v noci,
co já se nadřel.
Stárnu... A kumšt?
Jenom se otřel.
Plameny v noci,
a v noci tma.
Stárnu... Jsem sám.
Byli jsme dva.
Plameny v noci,
mé láhve s víny.
Stárnu... Umřu.
Zas přijde jiný.
Plameny v noci,
zas přijde jiný ...
Stárne!!! Jak já!!!
Nebude jiný ...
(Kálečovo divadlo na hrádku Vokáleč, 10.12. 2008)
Přečteno 324x
Tipy 24
Poslední tipující: bejbyyyy, Holis, LucQa, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Bíša, WAYWARD, Květka Š., Mbonita, bez nápadu na přezdívku..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)