Cesta umělce
Anotace: I vy, co zde na Literu píšete JSTE svým způsobem UMĚLCI...klaním se Vám
Maluješ Krásu
modelem ti stojí
stověžatá Praha
Matka měst
Píšeš Knihu
velký román
vystupuje v
něm jedna
postava
Budoucnost
(nás všech)
Tvaruješ sochu
velkou obézní stařenu
co má na hlavě
korunu Slunce
a její tělo pokrývají
kontinenty a moře
vznešený Svět
Jsi umělkyně
malířka
spisovatelka
sochařka
tvé umění není dokonalé
ale kdo by taky dokázal
zpodobňovat takové krásy
jdi cestou, kterou sis
zvolila...
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Holis, bez nápadu na přezdívku..., WAYWARD, Mbonita, JEIDY
Komentáře (0)