ve smyslné jízdě...
Anotace: po Tvé šíji sjíždím...
mon amie
poodhalil jsem ramínko
tvého negližé
uvelebil se
do klíční jamky
vyjídám jahody
ze šlehačky
šimrám tě klíčky prstů
tělem
projíždí vlaky
ohnivých draků
smáčím ústa
v kalamáři
temně rudých vášní
a razítkuji jimi
tajná alabastrová místa
Tvých zadních tváří...
Přečteno 302x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, střelkyně1, NikitaNikaT., Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, Veselý Drak, labuť, Dota Slunská, Tacca, Paulín, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)