Anotace: každý bojujeme, jak umíme(?)
nádherná válka
bojovala bych do roztrhání těla
pro tak krásnou myšlenku
padnout bych neváhala
ST!!
29.08.2009 09:51:00 | hašlerka
Odzbrojit, v míru žít a soutěžit nebo snad souložit?
Mnoho štěstí v Novém roce.
30.12.2008 21:39:00 | Psavec
Jen bacha, moji rozmilí
aby jste stíháni nebyli
pro domácí násilí...
pak málokdo vám uvěří
že žijete v příměří
30.12.2008 14:10:00 | Mario de Janiero