Anotace: babička, vzpomínky a ..ta vůně, ta sladká vůně palačinek a to, "že to bude dobrý"
Nádherné, úplně z toho cítím Tvou bolest, ale i něco jako naději... Krásné!!!
28.04.2011 10:45:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Je to citlivě napsané, citlivé a niterné téma ale taky příliš mnoho opakování, kde báseň ztrácí tempo.
06.04.2011 09:54:00 | René Vulkán
taky jsem měla takovou babičku...díky za tvou báseň, byla by i pro ni...
17.01.2009 15:19:00 | shakespeares