Vrány se slétají...
Vrány se slétají,
plačící, smutné
na místo, kam jdou
jen když je to nutné.
Bělostné květy
všude tu leží,
přišli se rozloučit,
někteří stěží.
Přišli si vzpomenout,
na chvíle s tebou,
někteří společně,
jiní jen ve dvou.
Pomalá píseň
rozezní sál,
netančí nikdo,
není to bál.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: lecrecia
Komentáře (0)