Moc se mi to líbí:-) moc se mi líbí ta slovní spojení:-) tahle básenka mi chutná slaně..a větrně..
31.12.2008 20:55:00 | Lady Carmila
libi se mi obraty, slova uzita v dile nicmene jsem tapala nad tim, zda-li je to vazane ci nikoliv, dost orisek, vysvetlis mi to?? :)
30.12.2008 22:16:00 | saddova
Život z moře pochází..no ano i Afrodita nebo jak se ta ženská jmenovala, se zrodila z mořské pěny ;-)
30.12.2008 21:31:00 | Chancer