Ani my nezapomínáme... Všecko nejlepší do Nového roku 2009, ať splní se Ti všechna přání, abo jsi jim o kus blíž, nikdy neztratíž zemskou tíž, přeji mnoho zdraví, štšstí a lásky, hlavně žádné ze života vrásky. Ať se Ti všecko, co chceš udělat podaří, Tvé očí jenom štěstím září... slzy, aj kapou jen ze štěstí!
02.01.2009 12:07:00 | NikitaNikaT.
Děkujeme..nápodobně, ještěže tu jsme :-)
02.01.2009 11:49:00 | Chancer