Navždy
Anotace: Jen pár věcí je věčných, sny a láska.
Bylo nebylo a není,
měsíc do oken nám hledí.
Spoustu přání máme,
občas na ně nemáme.
Někdo chce králem být,
někdo chce jen žít.
Jednou dosáhnem na co chcem,
snad to stihnem a nezestárnem.
Stárnutí je etapa lidská,
na konec každý skončí,
jako stará ketska.
Jsi-li člověk šťastný,
máš vyhráno.
Optimismus znamená života přidáno.
S láskou mladá navždy zůstaneš,
Díky ní nezestárneš.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)