Podzimní pád

Podzimní pád

Anotace: Viva la Muerte

Podzim přichází jako stáří po mladistvém létu
mlha padá, rakev se vznáší
Naposled odzvonilo barevnému květu,
churavé duše na smrt se táží.

Vítr vane, déšť šlehá do očí,
světlo hasne a lidstvo upadá,
nastává zima a další život končí,
má stezka života zas černým sněhem zapadá.
Autor Sorg, 31.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí