Zas raný romantik
Anotace: Na Silvestra si snad mohu dovolit ... Vykrad jsem Suchého a ještě sebe(dílko Zas.r.romantik)
.
Zas raný romantik,
se tlačí mezi Vás, skvělé.
Hodiny na zdi, tik a tik,
času krájí kousky malé.
A já mířím do ...(jinam než chci)
V takové krásné společnosti, (Suchý)
s Vámi je tu denně skvěle.
Ten, co u telky se večer "postí",
nemá duši, tělo bdělé.
To on míří do ...(tam, kam já)
Přátelé mí, jsem jen zedník,
co mezi Vás vpadnul: Skvělé!
Zatím básním coby ratlík,
snad velký pejsek ze mě bude!
A ne že jdu jen do ...! (však víte kam)
Tak nedivte se, prosím Vás,
v takové krásné společnosti! (Suchý)
Tu poslední větičku jsem tam dal,
aby to nekončilo pr... (však víte jak)
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Agniezka, jita.1965, Mademoiselle Drea, Markéta Hl., labuť, B.a.r.b.a.r, LucQa, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)