bakchanálie
.
.
...bývaly bakchanálie
bývaly divoké
rozkoší otrokem
byl každý
kdo se nechal zvábit
víno teklo potokem
bláznili mladíci
i báby
pochoutky lavinou
valily se
vášní vodopády
strhly i mne
nevinnou
v průběhy vlády
toho boha
nebylo dne
kdy bych nezhřešila
vteřinou
chtíče píseň
zněla z těla
já padala mu k nohám
ještě před rokem
bývaly bakchanálie
bývaly divoké...
.
,
Přečteno 789x
Tipy 44
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Nergal, WhiteSkull, prostějanek, Reno, Belmon, kroužek, NikitaNikaT., piťura, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)