K čemu ?!
Anotace: Taková burcovačka ala Kryl
Na co je sex, když chybí láska?!
K čemu je přítel co podrazí?!
Na co je smrk, jenž v ohni praská?!
Proč jsou tu zloději a vrazi?!
K čemu jsou růže bez svých květů?!
Na co jsou nesplněné sliby?!
Na co je výška minaretu,
když mešita již dávno chybí?!
K čemu je vláda bez podpory
a k čemu pravda nevítězná?!
K čemu jsou mrtvé šedé hory?!
K čemu je věc, již nikdo nezná?!
K čemu je právo bez justice?!
K čemu jsou zrezlé hlavně zbraní?!
K čemu je víra v republice,
v níž každý krade, tlachá, žvaní ?!
K čemu je plat jenž spolknou daně?!
Na co jsou dluhy cizím zemím?!
- Ti jen chudnou těm tloustnou škraně!
Proč vlastně křičet k hluchoněmým?!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)