Anotace: >>Čteš-li knihu poprvé, získáváš přítele. Čteš-li ji podruhé, potkáváš starého.<< Malá pocta jediné přítelkyni, co vás nikdy nezklame"
Kniha je kraj do kterého může člověk může vztoupit bez omezení a může si z něj odnést cokoli...krásné výjevy,plody jakéhokoli druhu...může z ní načerpat hodně...
17.02.2009 19:48:00 | kikis
Moc krásné, Míro jako vždy! Prostě dokonalé!!! Dodatečně přeji vše nej nej,v tom novém roce. Pááá D.
08.01.2009 16:22:00 | darmar~2
A já se ti klaním k zemi za tak nádherný vyznání knize..miluji je ale nikdy by mě nenapadlo...
02.01.2009 21:36:00 | Nút
je krásné, číst si knihu, ale i mezi námi máš přátele... hezký rok 2009...
01.01.2009 02:20:00 | nejsembásník