Anotace: Kdysi jsme ji znali všichni
Mne to pobavilo, vzpomínám na můj hrozný zápas, který jsem ale dovedl do vítězného konce. Dnes jsem rád, potkám-li text s azbukou - jeden známý říkal "Ty čísla jsem se nikdy nenaučil" (asi mínil "Z") - vlastně je to vzpomínka na bezstarostné mládí i pěkný kus dobrého kumštu v originále ("Ja pamjatnik sebje ...")
A z druhého konce: "Kuda Vy idiot?" nebo "Pačemú Vy sprasil majú ženú?"
26.09.2005 22:31:00 | Hary_nš
Mne to pobavilo, vzpomínám na můj hrozný zápas, který jsem ale dovedl do vítězného konce. Dnes jsem rád, potkám-li text s azbukou - jeden známý říkal "Ty čísla jsem se nikdy nenaučil" (asi mínil "Z") - vlastně je to vzpomínka na bezstarostné mládí i pěkný kus dobrého kumštu v originále ("Ja pamjatnik sebje ...")
A z druhého konce: "Kuda Vy idiot?" nebo "Pačemú Vy sprasil majú ženú?"
26.09.2005 22:31:00 | Hary_nš