Obraz
Všechny barvy duhy
na talíři,
to je pak těžké vybrat
tu správnou.
Vyjedená inspirace
mi nedá
šanci ten obraz dodělat
už dnes.
A přitom ho vidím
každou noc, když zavřu oči,
hotový, jak z výklenku vykukuje
a říká tiché ahoj.
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: Dota Slunská, Holis, Mario de Janiero, Kapka, enigman, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)