do kroku...
Anotace: s písní za ruku...
znám Ji už dlouho
a přesto pokaždé
je to s Ní poprvé
jako prvňáček s paní učitelkou
jako kluk poprvé políbený holkou...
v té silvestrovské noci
měla blůzku z fialek
rukavičky z pavučinek
sukénku z maliní
nad kolínka
smíchem zářící
jak šampaňské perlící...
je prostě báječná
moje Múza...
Přečteno 354x
Tipy 39
Poslední tipující: Bíša, Holis, NikitaNikaT., okapovaroura, střelkyně1, Agniezka, Netty de Touvenell, Zasr. romantik, Gemyni, spare, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)