jistota
Anotace: o lásce a o tom co znamoná
Jedno slovo.
Celé srdce.
Co muž může více své ženě dát?
Teď pro kristovy rány ptám se.
Zázemí domova
A teplo postele.
Jistotu náručí,
Možnost teplé koupele.
Otevřené srdce,
Důvěru léta budovanou.
Polibek v nesnázích
A lásku oboustranně věnovanou.
Vice práce.
Spousta slov.
Méně dotyků
A v lásce jen spousta vdov.
U stolu pak po čase
Dva pohledy se zkříží
Na krajkovém ubruse
Ruka k ruce se sblíží.
Společně se otočí
Čas ztracený už zpět však nevrátí.
Jeden s druhým kráčí cestou dál…
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Dilla, Rolnička
Komentáře (2)
Komentujících (2)