Anotace: ................
Já už ani moc na dobré konce nevěřím...jsem jak princezna ve věži..jenže bez prince,který by si pro mě přijel :(...jinak hezky zpracovaná báseň:-)
01.01.2009 19:24:00 | Jahodová kopretina
Jojo to je pravda, narozdíl od života pohádky končí svatbou hlavního hrdiny a né jeho smrtí.
A proto jsou pohádky i pro nás pro "dospělé", že!!!
Dračičák Honza :-)))
01.01.2009 14:24:00 | Dračičák