Moje můza tam sedí taky. Chlastají tam s Fortunou už pěkně dlouho. Obávám se, že se jim povedlo se prochlastat do střízlivosti a tak můžou chlastat vesele ještě dlouhou dobu. A zavíračky už nejsou, aby je hospodskej nakopl směrem k domovu...
PS: ozvu se!
07.01.2009 08:12:00 | La Suneteto
než psát jak mě nic nenapadá (mmch kolik miliónů dílek na téma ono už asi vzniklo), je snad lepčí si dát pauzu;)
01.01.2009 15:22:00 | melancholik