Anotace: ...a přece se točí...avšak mnohým už je to jedno... mysleme i na ně!
Jó, říkám, že v americe, když přijdou na něco dobrýho, tak nám to pošlou do deseti let. Ale když něco zmastěj, máme to tu do roka. Tak vám přeju silný nervy ( asi vám ale budou na nic)
01.01.2009 23:35:00 | Zasr. romantik
Na tohle není co řéct, někdy je to prostě k pláči, ke vzteku. ST! za vyjádření.
01.01.2009 22:30:00 | NikitaNikaT.
st***
01.01.2009 15:30:00 | rybí prdy
Superově vylíčený názor na svět a politiky =) taky ho sdílím..ST! moc pěkné =)
01.01.2009 15:29:00 | Giginka