smrt
Když první kapka
Spadne na mou dlaň.
A Chladný dotyk mé líce zamrazí.
Rozhlédnu se po okolí.
Hle anděl letí.
Čas loučení už přichází.
Po chvíli, když při posledním vdechu oči zavírám
A dlaň v níž svíral jsem obraz tvůj teď otvírám.
Sám bez tebe teď umírám…
Sbohem
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Azure angel, Dilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)