Jesenin
Anotace: Takové novoroční předsevzetí
Můj milý Jesenine
Největší velikáne
Hrdý Rusi syne
Básník pravdu hájí,
tvrdil jsi směle.
I ledy v zimě tají,
působíli verš vřele.
A tak se snažím,
hájit pravdu.
Vyhnout se lžím,
věřit v ideu tu.
Dej mi sílu přežít,roky další a další.
Nadále věřit, ve vítězství pravdy nad lží.
Můj milý Jesenine
Největší velikáne
Hrdý Rusi syne
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)