sonáta a moll
Anotace: - nevi nazev, tak je tam nazev jedny skladby- ..
Hovory, které po zavěšení odeznějí.
Začátky, které hned na začátku končí.
Klíčovou dírkou nahlížet do světa snů.
Konce bez příkras.
Žádná tragédie
žádná komedie
-jen obyčejný šťastný konec
Pohádka skončila. Zazvonil zvonec.
-realita-
Objevit správný klíč.
Projít skrz zavřené dveře.
Několik způsobů jak zpracovat pláč
- těsně před koncem -
a pak se jen šťastně usmívat.
Klíčovou dírkou nahlížet do světa snů.
Objevit správný klíč ve svém srdci.
A vejít.
Přečteno 320x
Tipy 26
Poslední tipující: Vladimír P., Flamy, Bíša, Barunka=o), Holis, její alter ego, labuť, LucQa, Lota, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)