Anotace: dnes už tady jednou byla, chtěl jsem ji upravit, ale omylem jsem to smazal.
Přesně, jak tu už někdo napsal - díky tomu poslednímu řádku to má celý tak nějak šmrnc. Krásný. :-)
27.02.2009 07:30:00 | Tracy Beakerová
moc pěkňounký...ale víš jak se říká jak na nový rok tak po celý rok a toho srdíčka by bylo škoda:)
02.01.2009 19:31:00 | Without Love
ten posledni radek to cele graduje, moc moc pekne, fakt.. hluboke, smysluplne, bolave
01.01.2009 22:53:00 | saddova
To poslední nedělej, přesně tak:) I když jsou i tací, co už onu proceduru mají za sebou:)
01.01.2009 21:50:00 | Simísek