Dnes půjdeš spát
dnes půjdeš spát a duha bude mlčet
a teplé ruce tě nepohladí
noc tak studí
dnes půjdeš spát a mrazivé nebe
zpomalí běh času v novoroční noci
záplata na každý promarněný pocit
dnes půjdeš spát a touha tě obejme
jak vášnivá milenka
nedá spát, nedá bdít
ztracená písmenka
hledáš v sms
dnes půjdeš spát, kdo po tvém boku
se stulí v chladných peřinách
kdo vztáhne dlaně
kdo obejme pak v snách
dnes půjdeš spát a nikdo nevzdychne
nikdo tvé srdce nerozbuší
dnes bude tvoje náruč
tak prázdná bez dvou duší
dnes půjdeš spát tak potichu
pár slz vpije polštář na břichu
a telefon němý a nic neříká
dnes jsi sám, mrtvá pomlka
dnes půjdeš spát, ale neusneš
cítíš ji, milosrdná lež
dlouhá noc má mnoho dějství
...
Přečteno 280x
Tipy 31
Poslední tipující: Filková, Raduzk, Bíša, Holis, labuť, Lota, Psavec, Zasr. romantik, NikitaNikaT., enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)