novoroční
Ve sklence
perlivého vína
jsem se pokoušel
utopit z rána splýn,
jaképak asi složení má?
vina
když dokázala
stále odolávat
v neustávajícím tempu
plaveckých stylů,
snad na chvíli,
se mi dostalo úlevy,
když v kolotoči světel
ulehl jsem pak do peřin,
avšak ikdyž značně ovíněn,
jsem ve snu znovu
viděl svou ztracenou vílu..
..hmm marná asi snaha ...
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kapka
Komentáře (0)