Anotace: ..není o mně nebo tak, ale chtěla bych ktitiku prosím, je to hodně, hodně nedomyšlený a neupravený hezky, ale proto potřebuji kritiku :)
Chápu sdělení tý první sloky - jsem sám a nikoho nepotřebuju.. V té druhé se odráží rozdvojená osobnost ... (!!!) =D a ta třetí je rozloučení.. třeba smrt. Bylo to myšlený nějak takhle? Když to mám shrnout, tak je to zajímavé.
06.01.2009 15:05:00 | Gabi
to by se muselo jedině napsat znova. dokonce jsem ani v některých verších nepobral, co je sdělením. srdce mi nezebe, bohužel ani z ruky nezobe. druhá strofa hm.. to pardon, to není ani polotovar. smysl to má mlhavý i přes zjevnou nesnahu o jakýkoliv básnický prostředek.
v první bych kvůli rytmu doporučoval nahradit ani -> či.
přece, pokud už bych chtěl napsat jednoduchou říkanku abab bez nějakých větších metafor apod, tak musím mít za deset minut 4 strofy i s ušima a sedlým rytmem.. oč jiného by už u tohoto mohlo jít jiného, než aspoň o rytmus.. když už nic
02.01.2009 00:02:00 | melancholik
me to prijde malinko zmatena, ty sloky jsou takove nenavazne, tedy na me tak pusobi, nenalezla jsem zadne obraty jez by mne jako ctenare oslovily...
01.01.2009 22:16:00 | saddova