Královna silnic
Anotace: ....každý má svůj osud.....
Královna silnic řítí se tmou,
motory šílí a výfuky řvou.
Královna silnic zná jenom plyn,
na brzdu nemyslí,
honí svůj stín.
Královna silnic zatáčkou letí,
být všude první,
ne druhá, či třetí
Královnu silnic zastavil strom,
do očí blesk a do uší hrom.
Královna silnic už do cíle dojela,
zbyla z ní urna s hromádkou popela.
Komentáře (1)
Komentujících (1)