Meč jasný
Anotace: Hlavu ti utnu...
...hlavu ti utnu
až krev ti zbarví kutnu
meč jasný ve slunci se blyští
v okamžiku vzduchem sviští
hlava padá, tělo klesá
slova z úst jdou bezhlesá
barva rudá v prach se vpíjí
ruce, tělo, nohy toť klubko zmijí,
ty králi hlavy zbavený
nejsi již můj přítel milený ...
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)