Anotace: ............
Zacatek mi trochu pripominal Stasu carodejnici od Celakovskeho...a jak uz nekdo napsal pode mnou, taky nepovazuju carodejky za zla stvoreni, zvlaste ty dnesni jsou si myslim hodne a laskave.
02.01.2009 16:30:00 | Montynka
Nechť zlo, podlost, útrapy, vydírání... jest ze světa vymítěno... chjo...
02.01.2009 13:10:00 | NikitaNikaT.
nemyslím si, že čarodějnici jsou zlé..to jen lidé si to myslí, a tak je uvrhli do temnot nenávisti a zloby...ale jinak pěkné dílko, to ano..:)
02.01.2009 12:07:00 | Agniezka