sklenicka
Anotace: dost asi piju :-) každej tomu určitě rozumí že? :-D
Když se do tebe koukám a vidím těch pár posledních kapek,
říkám si proč to dělám a hned si i odpovídám.
Z žalu, nebo z hlouposti? - možná - teď olížu ty kapky a doleju si další a tolik kolik to jen půjde.
Sedím tu sám a kolem mě stíny lidí se kterýma si i občas popovídám, při ohni z krbu a já ,sám, i ti okolo mne nechtějí přemýšlet ani žít. jen dostat odpovědi o kterých vědí že neexistují.
Komentáře (0)