Cucflek
CUCFLEK
Pod límcem se skrývá flek,
napadne tě snad cucflek.
Však nechce se mu mezi lidi,
je to silák, ba se stydí,
nevykoukne, nezakřičí,
raděj by byl blízko píči.
A kdyby si mohl něco přát,
tak aby byl tak akorát,
aby byl dýl na světě,
a ne jen chvilku na Květě.
Přečteno 789x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Lady Carmila
Komentáře (2)
Komentujících (2)