duhová Kulička.
Anotace: Vyhloubit nohou důlek a zase hrát.
Ztratila se mi duhová kulička.
V té vzpomínky jsem schovával.
Byla vám úplně maličká.
Já hrál sem sní a vždycky vyhrával.
Táta když mi ji dával,
Poučil mě, jak s kuličkou mám zacházet.
On i děda už s ní hrával,
Kulička za války musela ho provázet.
Prý už dávno se do duhy proměnila,
Koukal sem na ní, v duze se slova psali.
Táta mi vždy říkal, aby se mi neztratila
A další potomci si s ní tak hráli.
Budou, sem šťastný kulička se nalezla.
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: Douša, Bíša, Holis, PetTulak, NikitaNikaT., Agniezka, Květka Š., Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)