Jaký vypadáš...
_V LEŽE_
Výdechy na spánky
kmitání řas
Když ležím blízko,
vidím že zas
vlasy jak varhánky
- to mokrý vlas,
měls přilbu nízko.
/_V SEDĚ /_
Nohu přes
nohu,
hrbíš se
v rohu.
Ruku na koleno?
Mohu.
To je povoleno.
/ VESTOJE /
Díváš se z výšky
stůj rovně!
Rovný jak knížky
v knihovně.
Teď shlížíš dolů
na zrzavé vlasy
lišky.
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: Nergal, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, WAYWARD, Mbonita, Quigleika, Květka Š., Agniezka, brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (4)